Testimonials

"Melanie impressed us because she had a real feeling for the ambiance of the bay".

Richard Fisk

"Thank you for realising our dream".

Fred and Helen Lankhorst

"Jacqui said she knew who to call to help them make the changes they needed to create their dream home".

Jacqui Grant

"We love the house and every day we spend here is a joy. We could not be happier with the results or more appreciative of all the effort and hard work".

Chris Liddell

Tayler Residence

The brief was for a large family home which took advantage of ocean views from the first floor.

As the views were to the south, a primary living space with outdoor entertaining spaces facing the view and also facing north were incorporated, so the owners could sit on the rear deck and still see the water.

A split level design was used to address the height limitations in relation to the steep roof pitch.

The site is quite narrow at 10m so the garages were positioned off a lane access to the west. To avoid compromising the northern aspect and pool connection for the ground floor living room, the garages are centrally located. To address the long-ish corridor behind the garages, a recessed garden was included at the mid-point as a feature.

At the owner\'s request the bedrooms were divided into two zones, with the master suite also accessing limited views from the ground floor.